Lanterns On The Lake - Versions Of Us (2023 - Indierock)

Gepubliceerd op 15 juli 2023 om 15:49

Van Lanterns On The Lake heb ik inmiddels vier albums in een playlist staan, waaronder ook dit Versions Of Us dat op 2 juni jongstleden is uitgekomen. Aanvankelijk viel het album me wat tegen, maar nu ik het wederom beluister beginnen er wat kwartjes op hun plaats te vallen.

The Likes Of Us is bijvoorbeeld een geweldige start. Een fijne melodie en Hazel Wilde laat hierin direct horen een erg goede zangeres te zijn. De subtiele vibrato heb ik nog niet vaak zo goed meegemaakt.

Real Life is iets minder bijzonder maar ook daarin maakt de zang veel indruk. Vatican en String Theory klinken nu opeens ook een stuk beter dan 3 weken geleden. En wat te denken van de energie die in Thumb Of War aanwezig is.

The Saboteur, erg fraai en desondanks misschien wel het minst tot de verbeelding sprekend van het hele album. Via het fijne Locust en Rich Girls is het sterke Last Transmission het slotakkoord op dit toch wel erg goede album. En wederom blijkt een album na een adempauze van twee of drie weken ineens veel beter uit de verf te komen.

Waardering 8,5

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.