Loupe - Do You Ever Wonder What Comes Next? (2023 - Indiepop)

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 15:39

Destijds was ik direct verrukt over de band Dakota. Ik schreef er iets positiefs over op mijn favoriete muzieksite (naast de mijne :-)  ) en ik bleek niet de enige die het album erg prettig vond. 

Het was toen ongewis of er een opvolger zou komen want de zangeres kon toen niet verder om verdrietige redenen. Ik weet wat het is om last te hebben van depressie (zie op mijn website www.dedepressievepensionado.nl) Gelukkig heb ik geen symptomen van borderline. Ik hoop dat het inmiddels beter gaat met Lisa.

Inmiddels is de band verder gegaan met een nieuwe zangeres en een nieuwe naam, Loupe. Zij zingt op dit album. Maar  de geschiedenis herhaalt zich. Ook nu valt de zangeres weg. Gelukkig is er inmiddels opnieuw een vervangster gevonden. Drie maal is scheepsrecht. Hopelijk blijft het nu wel bij de naam Loupe.

Ik vind ook dit album prettig, maar zit net iets minder op het puntje van mijn stoel dan bij 'de voorganger' als ik die zo noemen mag. Dat ligt niet aan de zangeres trouwens.

Het lijkt wat vlak geproduceerd, iets minder dynamisch. Maar misschien moet ik het nog wat vaker beluisteren. Dat ga ik zeker doen want indiepop met een zangeres in de band dat zit bij mij wel goed.

It's Getting Wild, Getting Older is voor mij het prettigste nummer en ook Catch My Swing is lekker. De tweede helft van het album bevalt me sowieso het beste. Minder vlak en meer spanning in de nummers.

Waardering: 8

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.