The Belair Lip Bombs - Lush Life (25-08-2023) - Indie

Gepubliceerd op 23 november 2023 om 19:58

Wat een dijk van een opener heeft dit album van The Belair Lip Bombs. Say My Name van heeft je direct in een wurggreep. Een perfecte start. Daarna Gimme Gimme. Ook al zo fraai  En vervolgens is er dan World Is the One. Nog een topper.

Met Stay or Go blijft het hoge niveau overeind. Tot nu toe is het een zeer aangename verrassing dit album. Easy on the Heart, mooi hoe dit nummer je op het verkeerde been probeert te zetten met de bijzondere maatvoering.

Look the Part is opnieuw een zeer aanstekelijk nummer. Ik begin me af te vragen waarom dit debuutalbum pas 3 jaar na de eerste EP is uitgebracht. Dit album behoort tot de categorie van ijzersterke debuutalbums. Er staan namelijk allemaal verrassingen op dit album. Ook Walking Away en Things That You did hebben iets bijzonders.

Nog twee nummer te gaan.. Lucky Nine is wel OK maar haalt het tempo er een beetje uit. Het enige nummer dat lager dan een 8 scoort. Lucky 10 zou een mooie naam voor het slot Suck it in zijn geweest.

Conclusie moet zijn dat dit debuut mij overrompelt. Een hoge score dus. Ik waardeer dit album met een 9. Misschien binnenkort wel een 9,5. Zegt het voort.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.