Nadia Struiwigh - Pax Aurora (09-07-2021) - Electronic/Ambient

Gepubliceerd op 24 januari 2024 om 10:09

Nadia Struiwigh's album "Pax Aurora", uitgebracht op 9 juli 2021, staat bekend als een belangrijk werk in het elektronische muziekgenre, vooral bekend om zijn ambient- en IDM-stijlen (Intelligent Dance Music). Het album werd uitgebracht onder het label Nous'klaer Audio, een in Rotterdam gevestigd onafhankelijk platenlabel. De nummers op het album zijn volledig geschreven en geproduceerd door Nadia Struiwigh zelf, en toont haar talent niet alleen als artiest, maar ook als creatieve kracht in muziekproductie.

Het album bevat een reeks nummers die een mix van elektronische, ambient- en IDM-elementen in zich hebben. Elk van deze nummers brengt zijn unieke soundscape met zich mee, wat bijdraagt aan de algehele atmosferische en meeslepende ervaring van het album. Het artwork voor "Pax Aurora" is gemaakt door Yan Cook en het album is gemasterd door Sjoerd Oberman, wat nog meer diepte en kwaliteit toevoegt aan het eindproduct. 

"Pax Aurora" van Nadia Struiwigh is een verkenning van geluid die luisteraars meeneemt op een reis door ambient texturen en ingewikkelde elektronische ritmes, en markeert een belangrijke intrede in het rijk van de hedendaagse elektronische muziek. 

Waardering: 8

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.