John Bramwell - The Light Fantastic (23-02-2024) - Indie

Gepubliceerd op 3 maart 2024 om 20:31

John Bramwell is een Engelse singer-songwriter en werd bekend als frontman van de indie rockband I Am Kloot. Hij staat bekend om zijn kenmerkende stem en zijn vermogen om diepzinnige, emotionele liedjes te schrijven. Zijn muziek combineert elementen van rock, folk en poëzie.

John Bramwell's album "The Light Fantastic" brengt een opvallende verandering van de stijl waarmee hij bekend is geworden. Hoewel ik dit album nog heb geparkeerd onder Indie is het misschien beter dit album onder het kopje singer/songwriter te plaatsen. Misschien wat onverwacht, maar het album is net zo plezierig als zijn eerdere werken.

Bramwell brengt met dit tweede solo-album een verzameling tracks die laten zien hoe veelzijdig hij als artiest kan zijn. Dit album, dat voortbouwt op zijn reputatie als een van de meest ondergewaardeerde singer-songwriters van het land, laat een nieuwe kant van Bramwell zien, terwijl het grotendeels toch de kwaliteit en diepgang behoudt waarvoor hij bekend staat.

Het album bevat twaalf fijne songs. Uitschieters in positieve zin zijn voor mij A World Full of Flowers, Here it Comes en I Am the Sky

It's Just You en Days Go By zijn minder mijn ding maar in zijn algemeenheid is het dus een prettig album.

Waardering : 7

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.