Sparks - A Steady Drip, Drip, Drip (2020 - Rock)

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 20:04

De Sparks hebben heel recent het 25e album 'The Girl Is Crying In Her Latte' uitgebracht, die volgt hier binnenkort. Vandaag gaat het over A Steady Drip, Drip, Drip uit 2020 (het 24e album dus).

De albums doen niet veel voor elkaar onder. De Sparks weten telkens weer te verbazen. Inmiddels 77 (Ron Meal, de pianist) en 74 (Russell Meal, de zanger) timmeren ze nog steeds aan de weg.  Ik heb een paar albums van ze in mijn playlists staan.

Ik heb sinds een week een Tidal abonnement en luister nu alles Lossless in Sony 360 Reality Audio. En de Sparks zijn daar uitermate geschikt voor. Geweldig geluid! Of dat mijn stem beïnvloedt?

Opener All That grijpt je na een paar maten bij de strot en daarna volgt een prachtige trip langs 14 songs die zonder uitzondering van buitengewoon hoog niveau zijn. De melodieën zijn prachtig en de zang, vaak in meerdere lagen

is groots. Het is waanzinnig, maar ik hoor ook geen enkel verschil in de zang vergeleken met 50 jaar geleden. Je vraagt je af hoeveel levens Sparks nog hebben. 

Het album song voor song doorlopen heeft geen zin. Slechte nummers staan er niet op. Binnenkort mijn verhaal over het meisje dat in haar Latte huilt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.